Családterápia

Kedves Érdeklődő!

Szeretnénk egy szolgáltatást a figyelmébe ajánlani: Családterápia, térítésmentesen!

A családterápia célja a párkapcsolatban/házasságban/családban élő tagok egymással harmonikus, kiegyensúlyozott életet éljenek és a felmerült kapcsolati és kommunikációs problémákat illetve az egyéb pszichés problémákat rendszerszemléletben dolgozó hozzáértő szakemberek támogatásával és az együtt élő tagok aktív részvételével kezeljék.

A családterápia páros vezetéssel zajlik. Négy éve dolgozunk együtt szenvedélybeteg ellátásban, fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai fejlődésünket, hogy minél jobban, szerteágazóbban, több témában tudjuk segíteni a hozzánk fordulókat. Emiatt évről évre képezzük magunkat, s többek között mint mediátor, párkapcsolati coach, gyásztanácsadó is dolgozunk. Jelenleg a Semmelweis Egyetem „Mentálhigiénés családtudományi és családterápiás mesterképzési szak” hallgatói vagyunk. A képzés alapkövetelményéhez tartozik, hogy két családdal, minimum 6 alkalmas családterápiás folyamaton kell együtt dolgoznunk.

Gyakorlatunkhoz szükségünk lenne két olyan családra, akik úgy érzik, szívesen vennék igénybe a szolgáltatást, s járnának terápiára.

Amit nyújtani tudunk:

  • minimum 6, maximum 10 alkalmas családterápiás ülés, mely alkalmanként maximum 90 percet vesz igénybe,
  • titoktartás,
  • szakmai elhivatottság,
  • szakmaiság,
  • biztonságos környezet,
  • ingyenesség.

Munkánkat szupervízió mellett végezzük.

A családterápiás üléseket kettős vezetéssel jelenlegi munkatársammal, Szilágyi Laurával közösen vezetjük.

Jelentkezés vagy kérdés az info@lelkiutmutatas.hu e-mail címen lehet!