Gólyára várva csoportfoglalkozás

Szeretettel várlak pároddal együtt a csoportba, ha már egy ideje kísérleteztek, és/vagy már sok mindent kipróbáltatok, de a gyermekáldás elmaradt.

A foglalkozásokon átbeszélésre kerülnek azok a pontok, amelyek erőteljesen befolyásolhatják/befolyásolják a fogantatást származási-, családi-, egyéni- és párkapcsolati szinten.

Ezen kívül foglalkozunk még a reális önértékelés illetve a megkérdőjelezett nőiesség, férfiasság helyreállításával, valamint a mindennapi stressz csökkentésével.

Valamint az egyik legfontosabb egy olyan megtartó, támogató, meghallgató közeget teremtünk, ahol megértenek, elfogadnak, támogatnak. Itt is érvényes, hogy a csoportok támogató hatása az egyik legerősebb gyógyító erő. A csoportban kialakuló bizalom, együttérzés, megértés légkörében nyíltan lehet beszélni az érzelmekről, az új élethelyzet nehézségeiről, és mintákat lehet kapni arra nézve, hogyan lehet megküzdeni a problémával.

A tematikát a ti igényeitek is alakítják.

Helyszín: online

Időpont: 2022.10.10. 17:30

Alkalomszám:

Kéthetente egyszer találkozunk 2-2,5 óra időtartamban, összesen 6 alkalommal.

Térítési díj:

A foglalkozás teljes díja: 24.000 Ft, melynek kifizetésében rugalmas vagyok: lehet egy összegben, de lehet minden csoport előtt az aznapi részvételt kiegyenlíteni (4.000 Ft/pár/alkalom)

Létszám:

A csoport minimum 4 maximum 8 fővel indul. A csoporthoz csatlakozni nem lehet, mivel ez egy viszonylag rövid csoport.

Az első alkalommal átbeszéljük, hogy a kezdés időpontja mindenkinek megfelelő-e? Más napra nem tudjuk áttenni a csoportot, viszont szükség esetén később (18:00) tudunk kezdeni.

Egyéb lehetőségek:

Amennyiben úgy érzed szeretnél csoportra jönni, de az időpont (nap) egyáltalán nem jó számodra, akkor is jelentkezz nyugodtan, mert szükség esetén több csoportot tudok indítani.

Ha igény mutatkozik rá, Székesfehérváron személyes csoport indítására is van lehetőség.

Ha nem szeretnétek csoportra jönni, egyéni (pár) konzultációs lehetőség is biztosított, melynek díja: 10.000 Ft/alkalom

Időszakos kedvezményekért keresd fel honlapomat, vagy facebook oldalamat.

Jelentkezés:

info@lelkiutmutatas.hu