Gyászfeldolgozó csoport kisállatát elvesztett gazdik részére

Szeretettel várom mindazokat, akik régebben, vagy a közelmúltban veszítették el kisállatukat.

Sokan családtagként, vagy éppen még családtagjuknál is jobban szeretik kisállatukat, kisállataikat. Emiatt teljesen természetes, hogy mikor eljön az elválás ideje, akkor a gazdi gyászfolyamatot él meg.
Sokszor a kívülállók nem értik, vagy nem akarják megérteni, átérezni a gazdi fájdalmát, nehézségeit, van, hogy még a hozzá közelállók sem értik meg, érzik át.
Előfordul, hogy a társadalmi megítélés, vagy a körülöttük élők visszajelzései miatt gyászukat megpróbálják elrejteni, és eljátsszák, hogy jobban vannak, túltették magukat a veszteségen. Viszont ez nem így működik, és pont emiatt tartom fontosnak ezt a csoportot, ahol mindenki meghallgatást, elfogadást, támogatást, segítséget kap. Hiszen ez a gyász ugyanolyan fontos!

Helyszín: Székesfehérvár, Gyümölcs u. 12.
Időpont: 2022.10.06. 17:30-19:30
Részvételi díj: 3.000 Ft/fő/alkalom

Egyéb információk:

Alkalomszám:
Kéthetente egyszer találkozunk, összesen 10 alkalommal.

Térítési díj:
A foglalkozás teljes díja: 30.000 Ft, melynek kifizetésében rugalmas vagyok: lehet egy összegben, de lehet minden csoport előtt az aznapi részvételt befizetni/átutalni.
(3.000 Ft/fő/alkalom)

Létszám:
A csoport minimum 5 maximum 8 fővel indul. Az első két alkalom nyílt, a harmadik alkalomtól zárttá válik. Mit jelent ez? A második alkalommal még lehet csatlakozni a csoporthoz, amennyiben van még hely, illetve innentől a következő 8 alkalomra elköteleződés szükséges a résztvevőktől.
Az első alkalommal átbeszéljük, hogy a kezdés időpontja mindenkinek megfelelő-e? Más napra nem tudjuk áttenni a csoportot, viszont szükség esetén később (18 vagy 18:30) tudunk kezdeni.

Egyéb lehetőségek:
Amennyiben úgy érzed szeretnél csoportra jönni, de az időpont (nap) egyáltalán nem jó számodra, akkor is jelentkezz nyugodtan, mert szükség esetén több csoportot tudok indítani.
Minden csoportomat személyesre tervezem, amennyiben igény mutatkozik rá, azokat online is szívesen megtartom.
Ha nem szeretnél csoportra jönni, egyéni konzultációs lehetőség is biztosított, melynek díja: 10.000 Ft/óra.

Jelentkezés:
info@lelkiutmutatas.hu
+36-20/803-3799